DUO ROLGORDIJNENHet duorolgordijn behoort tot de laatste trends en is een van de populairdere soorten raambekleding van dit moment. Het systeem bestaat uit een dubbele laag rolgordijndoek die horizontaal gestreept is. De ene streep transparant en de andere dicht. De lagen bewegen langs elkaar zodat u de keuze heeft uit een semitransparante of compleet dichte look.

 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in onze doeksoorten als materialen. Voor onze duorolgordijn doeken worden alleen de beste materialen geselecteerd. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw rolgordijnen.

 

Systeem voor uw duorolgordijn

Voor onze duorolgordijn systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen garanderen dat uw duorolgordijnen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan.

 

Alle duo rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over een duo rolgordijn, neem dan gerust contact met ons op voor vakkundig advies.

Een greep uit onze collectie


Van afspraak tot offerte in 4 stappen:

1. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

2. We komen langs, bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

3. Enthousiast? Dan maken we snel een vrijblijvende offerte.

 4. Denk er rustig over na voordat u de keuze maakt!