DUETTEDuette's hebben, anders dan plissegordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn.  De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen.

 

Een duette is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een duette biedt de perfecte oplossing. Kies voor de uitvoering vrij pakket om uw duette zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kunt u gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en vermindert u inkijk. 

 

Duette zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen:
U kunt kiezen voor een optrekkoord of een bedieningsgreep. De bedieningsgreep wordt veelal toegepast bij kleinere formaten.

Een leuke bijkomstigheid: met een duette bespaart u op  energiekosten. Door de honing graatstructuur van de duette ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door uw duette dicht te laten, houdt u in de winter de kou buiten, en houdt u het ’s zomers koel in huis. 

Maatwerk
Alle duette worden voor u op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over een duette , neem dan gerust contact met ons op voor vakkundig advies.

Een greep uit onze collectie


Van afspraak tot offerte in 4 stappen:

1. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

2. We komen langs, bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

3. Enthousiast? Dan maken we snel een vrijblijvende offerte.

 4. Denk er rustig over na voordat u de keuze maakt!